2009 m. sausio 7 d., trečiadienis

„Umbro” taurės anonsas: 4 turas

Šį sausį FK „Merkinė“ futbolistai turi kaip niekad intensyvų varžybų grafiką, todėl jųjų bucai net cypia nuo perkrovos, o va slidės (dažniausiai„Vėjelis“, „Kaunas“) džiūna suteptos žvake dar nuo praėjusio žiemos sezono.
Šią savaitę daugelis, po praėjusio turo, kaip niekad panirę į apmastymus ir interpretacijas, kurių tematika dažniausiai rutuliojasi aplink tokias temas kaip „Lipimas iš duobės“, „Agresyvaus žvėries instinktai aikštelėje“, „Taip - girai, Ne – „Gerai“, „Bijok pompos“ ir t.t.
Kokie varžovai laukia merkiniškių 4 „Umbro“ taurės ture:
FK „Viesulas“. Ši komanda žaidžia Sekmadienio futbolo lygos (SFL) B divizione ir 2008 m. sezone užėmė 8 vietą. Galima daryti išvadą, jog viesuliečiams praėjusis sezonas ne itin nusisekė, tačiau faktas, jog jie visgi išlaikė vietą antrajame pagal pajėgumą divizione, įrodo šios komandos pajėgumą. Stebint ekipos statistiką, galima atkreipti dėmesį į tai, jog puolime žiba 2 puolėjai, kurių rezultatyvumui kiti žaidėjai negali prilygti. Gana gausus geltonųjų kortelių skaičius praėjusiame SFL sezone byloja apie kietą gynybą ir, liaudiškai tariant, „nesicackinimą“.
FK „Ozo tapyrai“. Ekipa praėjusiame SFL sezome užėmė aukštą 3 vietą C divizione. Tikėtina, jog tai panašaus pajėgumo komanda, kaip ir FK „Viesulas“, kadangi turi vieną ryškų puolėją, galbūt kiek minkštesnė gynybą.
Abi komandos stiprios, teks itin vieningai gintis ir akyviai žaisti priekyje.
Taigi visi FK „Merkinė“ futbolistai 2009 m. sausio 11 d. 12 h laukiami „Sportimoje“. Raginimas ateiti anksčiau, normaliai apšilti ir aptarti laukiančias varžybas.

Ramiam priešvaržybiniam miegui tradicinė dainuška: http://www.youtube.com/watch?v=RYKfVH2TUBU&feature=related (Rokis nepasidavė, nepasiduodam ir Mes :) )
P.s. Kas skolingi už turnyrą, kviečiam atsinešti ir atsiskaityti :)
Tebūnie Merkinė!

3 komentarai:

Mindaugas (dvynys) rašė...

sia tau boba ir devintines

Mindaugas (dvynys) rašė...

plius Deivi su gimtadieniu, tavo gimtadienio proga iskovosime tau pergales :) sveikinu

mindaugas rašė...

prisidedu prie gimimo dienos sventimo :D