2009 m. sausio 15 d., ketvirtadienis

Iš rubrikos „Žvaigždžių aukcionas“


Siekdamas praskaidrinti mielųjų Merkinės futbolistų nuotaikas po niekaip nesibaigiančių pralaimėjimų „Umbro“ taurėje, klubo propagandos skyrius skelbia naują rubriką – „Žvaigždžių aukcionas“.
Kitaip tariant, reguliariai viena iš komandos žvaigždžių aukcionui pasiūlys savo daiktą, o kiti gi (žaidėjai, gerbėjai, šiaip prašalaičiai) turės įnirtingai varžytis ir siūlyti savo kainą.
Aukciono tikslas – kelti komandos nuotaiką ir suteikti galimybę įsigyti aprangos ir šiaip ko nors „popigiai“ iš patikimų rankų.
Pirmasis aukciono daiktas išskirtinis, kadangi buvo paminėtas dar metų nominacijų sąraše. Taigi vaigi – Defo „apteškės“.
Trumpai apie daikto savininką, patį daiktą ir įsigijimo sąlygas.
Defas – vyriausias FK „Merkinės“ gvardijos narys, žmogus – idėja, žmogus – futbolas, žmogus – sistemos priešas. Savo, kaip žaidėjo (įskaitant ir rankinio vartininko) ir sirgaliaus, karjerą pradėjo dar tada, kai daugelis dabartinės komandos narių rašė pirmuosius meilės laiškus mergaitėms ir uoliai rinko „Oto moto“, „Love is...“, „Lazer“ popieriukus. Talentingas visokių veiklų organizatorius, žvejys keliautojas (mažai vietų Europoje, kur nenukritęs šio blondino plaukas), rašytojas beveik niekada nesako „ne“ beigi nuolat kovoja už įvairaus pobūdžio bendralietuviškas ir bendradzūkiškas idėjas. Asmenybės bruožų trūkumas – rašo trumpas sms žinutes.
Daiktas – patogios futbolo „apteškės“, kurios aptempia ir šildo raumenį, padeda nuo išorinių nubrozdinimų. Šį daiktą galite naudoti ne tik futbolo aikštelėje, tačiau ir teminiame vakarėlyje, paplūdimyje vietoj glaudžių, tiesiog šaltą žiemos dieną čiužinėjant ant „Akropolio“ ledo ar paprasčiausiai greitute išnešant šiukšles per kaimyno kiemą. Pardavėjas patikino, kad „apteškes“ pats asmeniškai išskalbs ir dar pakvėpins ūkinio muilo ekstraktu.
Kaina: pradinė kaina – pusė litro gaiviojo taurų, švyturių, utenos apynių pramonininkų šeimų gėrimo.
Aukciono vieta: sekančios „Umbro“ taurės varžybos.

Pagarbiai,
Propagandos skyriaus vedėjas Renatas Erzeliūnas - Šponkė

5 komentarai:

mindaugas rašė...

o kur paskui jas dėt? :D

mindaugas rašė...

galvojam daigtus visi - galvojam galvojam... As ne samurajus :D

Deividas Petrulevičius rašė...

Defo apteskes ziauriai praktiskas reikalas, rimtai...

As asmeniskai jau sugalvojes daikta :)

Unknown rašė...

ar iki varzybu aukcionas vyksta ar ir ta diena dar bus galima siulyt stafke?

Deividas Petrulevičius rašė...

Aukcionas, kaip ir nurodyta pranesime, vyks varzybu diena.Taupom pilna alaus tara, Defas kaip reta skupas it kapsukietis