2008 m. gruodžio 7 d., sekmadienis

“Umbro” taurėje – istorinis FK „Merkinės“ taškas

2008 m. gruodžio 6 d., Vilnius, 17:00

Merkinė 4:4 Merkys
Merkinė 1:daug Calsberg

Antrasis „Umbro“ taurės turas FK „Merkinės“ futbolistams, reikia pripažinti, praėjo kiek nevienodai.
Galima pasidžiaugti, jog, kaip ir pirmajame ture, šįkart susirinko didžioji dauguma merkiniškių, taip pat trys legionieriai. Atrodo, susirinkimo į varžybas problema, kamuojanti daugelį megėjiškų komandų, mums negresia.
Pirmosios varžybos prieš Varėnos „Merkį“ buvo atkaklios, rezultatas keitėsi kas kelias minutes ir atrodo patenkino abi komandas – ir kiek sutrikusius varėniškius, ir užsidegusius, tačiau dėl patirties ir susikaupimo stokos pergalę iš savo rankyčių ir kojyčių išleidusius merkiniškius. Dzūkų derbis neišaiškino nugalėtojų ir belieka laukti naujų kovų dėl rajono stipriausiųjų vardo. Visgi – pirmasis taškas jau mūsų sąskaitoje.
Antrosios varžybos susiklostė tragiškai nesėkmingai: praleista nemažai įvarčių, be to, pasigęsta žaidybinės organizacijos, noro kovoti iki galo ir, kai kuriais atvejais, elementarios pagarbos komandos draugams. Tai tik FK „Merkinės“ gvardijos pradžia aukštesniame lygmenyje, tad visko nutinka. Neabejotinai visiems norisi, jog taip, kaip rimtai renkamės į varžybas, rimtai ir sužaistume ar bent rodytume kietą charakterį. Tai ateis su treniruotėmis ir laiku :)
Matchplayer: Aivaras Brinza. Talentingiausias jaunosios kartos Merkinės futbolistas pagaliau įsižaidė ir pelnė net 4 įvarčius bei tapo rezultatyviausiu komandoje. Gera pradžia – pusė darbo. Belieka palinkėti Aivarui ir toliau vesti mūsų ekipą į priekį. Pagarbos kaip visada vertas ir Mindės Černiausko užsidegimas (prezidents rodo tinkamą pavyzdį) :)
Turo įvykis: Audės ir Lapelės debiutas. Vyrukai nesugadino reikalo ir po truputį žengia į komandos gretas.
Anonsas: kitos turo varžybos jau po naujųjų, o iki tol rėksmingiausi ir visus erzinantys veikėjai – Defas ir Deivis – žada komandos draugams pora kvapą gniaužiančių treniruočių tėviškėje ar kokį kalėdinį miniturnyrėlį.
Faktinis pletkas: Sklando legendos, jog po naujųjų prie komandos prisijunks vienas senosios gvardijos atstovas – Robkė.
Ačiū visiems!
Tradicinė daina iš youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Om4PnlEnZfk&feature=related
Tebūnie futbolas!

4 komentarai:

mindaugas rašė...

Išleidom tris taškus išleidom blemba. Nieko. Kitą kartą ramiau sulošim ir paimsim :) Jei Robis pasijungs, bus gerai. Galbūt dar pasijungs Kęstutis Č. Manau, kad jis sudarys konkurenciją Šarui... :)

Deividas Petrulevičius rašė...

chebra sorry, jei kartais per daug riksmo ar kazko tokio;
buna pasikarsciuoji per varzybines emocijas ir t.t. viskas dėl bendrų tikslų :)as tikiu kad visada galime geriau :)

Ramas rašė...

abydniakas dėl varžybų, aišku.

bet, tikiu, mes dar pakovosim :)

Mindaugas (dvynys) rašė...

Deivi, ner del ko ant taves pykti :)