2008 m. gruodžio 31 d., trečiadienis

Oplia už įsimintiniausius: version 2008_ old shool

Palydint senuosius žiurkėno ogi sutinkant ateinančius Chicago „Bulls“ metus verta suspardyti visus įsimintiniausius FK „Merkinės“ 2008 – ųjų sezono akcentus į vienus vartus. Vertinimas, Jums leidus, subjektyvus :)
Oplia pavasaris:
Ankstyvą pavasarį, o gal dar žiemą, išbandoma nauja dirbtinė Merkinės futbolo aikštelė. Jėėė beibi, tikra svajonė, iškart užkariauja futbolistų širdzis savo lygumu bei universalumu.
„Pavasarinio kikilio kreivakojo“ turnyras. Gana sėkmingai įvyko, FK „Merkinė“ pirmą kartą namų turnyrui skilo į „Inernatą“ ir „Mūrą“ („Kalėdinės barzdos“ neskaitant). Nugalėjo Dymos vadovaujamas Varėnos „Merkio“ jaunimas, „Internatas“ - antras. Išarėm pavasarinę aikštę kaip reikiant ir vėl pasigirdo kalbos apie stadiono renovaciją už neaišku kokias lėšas (tikrai ne rankiniui skirtas:));
Aivaras ir Ramas pradeda karjerą naujame Andrejaus ir draugų suburtame Sekmadienio futbolo lygos klube FC „Troja“. Vytas B. tęsia sėkmingą karjerą „Reaktoriuje“(aka „Hronas“);
Defas ir Petras imasi pavasarinių kelionių paskui Vilniaus „Žalgirį“ į Latviją, Estiją ir po Lietuvos dirvonus (Deivis pasijungia, kai netingi).
Oplia vasara:
Daug dienų ir vakarų su odiniu kamuoliu ant tėviškės dirvono. Kai trūko liaudies, gelbėjo pavėsinės chebrytė, kurie anksčiau ar vėliu ateis ir į komandą (Malpiai, Barcius, Broliai W. ir t.t.)
Euročempas Merkinėje. Ambasadoriai, nacionalinės ekipos, visuomenės ir žiniasklaidos dėmesys, vakarinis finalo stebėjimas ant žaliosios vejos. Kilnojam Mindę ir Alytaus apskrities viršininko administracijos draugus ant rankų už nuostabią ir nepakartojamą futbolo šventę. Nauji Merkinės futbolo karalaičiai – „Mūras“. Turnyro meilė – Gargždai.
Tautinis turnyras Kernavėje. Lietuvių vs Kryžiuočių vertos futbolo kovos ant piliakalnio. Nereikšminga 9 vieta, reikšmingas pasiaukojantis žaidimas ir neblogas poturnyrinis relaksas gamtoje. Bučkis Simui už palaikymą.
Dzūkų emigrantų sostinėje bandymai pagainiot boly ant Markučių smėlio. Sėkmingai, bet trumpalaikiškai. Vieciniams parodyta, jog galima žaisti bet kokiu oru.
Oplia ruduo:
Legendinės Defo, Petro, Deivio, Linčiaus, Modės kelionės į Rumuniją, Serbiją paskui nacionalinę rinktinę. Istorijos metraštininkai pritrūko žodžių. Vietinės išvykos į Kauną ir Kapsuką.
„Baravyko Juodagalvio turnyras“. Dar viena, reik tikėtis, tradicija. Druskininkų, Vilniaus ir Merkinės futbolo turnyrėlis. Draugiškai ir linksmai, su šviežiais grybais ir tuoj neteisingai nelegaliu dzūkišku paveldu. Vakare – Mindės suorganizuota paroda „Iš FK „Merkinės“ gyvenimo“.
Derbis Nr. 2. „Internatas“ vėl gauna į kaulus, „Mūras“ pasiima dėžę saldainių ir surašo testamentą „Internatui“.
Draugiškas turnyras Druskininkuose. Šaltai baltai. Petro alus už 0,99 Lt.
Perrašom klubo istoriją ir registruojamės Vilniaus „Umbro“ turnyrui. Pradžia prisvilus, bet ambicijų dar yra. Atsinaujina klubo tinklapis.
P.s. jaunimo pasiekimai pas trenerius - Mindę ir Robkę
2009…bus dar geriau…

2 komentarai:

mindaugas rašė...

Jop - pridursiu prie ivykiu. 2008 m. pavasaris - futboliuko turnyras ant dirbtines dangos aikstes - remejai LFF. 2008 m. vasara - TS remiamas vaiku futbolo turnyras MErkineje. 2008 m. vasara - Pauliuko, Bieliuko, Bingelyt4s ir Packuskaites keliones i Kauno futbolo akdemija per programa "Lyderiams". 2008 m. ruduo - maziausiuju kelione i Alytu "Futbolo festivali" - geras pasirodymas. Vienas pralaimejimas is 8 rungtyniu :)

mindaugas rašė...

metu ivykis - Euro 2008 :) ir merkiniskiu desantas uzsieniuose