2008 m. lapkričio 16 d., sekmadienis

Trumpa išvyka į Druskininkus

2008 lakpričio 2 d. Druskininkai, 14:00

Šaltą ir drėgną šeštadienio popietę FK „Merkinė“ vyrai išjudėjo link Baltarusijos sienos, į Druskininkų kurortą, kuriame buvo maloniai pakviesti sužaisti draugiškas futbolo varžybas prieš FK „Montė“ vyrukus (tie patys, kurie laimėjo kiek ankstėliau vykusį „Baravyko Juodagalvio“ turnyrą). Atvažiavus paaiškėjo, jog teks susigrumti prieš I-ąją ir II-ąją FK „Montės“ komandas. Varžybų formatas: 7 prieš 7 per pusę futbolo aikštės, du kėliniai po 20 min., geras vietinės kategorijos teisėjas, prizas – pergalė ir garbė.
Merkiniškiai paeiliui žaidė su abejomis komandomis. Prieš I - ąją pralaimėta 2:6, prieš II – ąją 0:1. Iš mūsiškių pasižymėjo Aivaras Brynza, Mindė Prezidentas. Galbūt iš pirmo žvilgsnio rezultatai neatrodo džiuginantys, tačiau FK „Merkinės“ tikslas šiose varžybose buvo sumodeliuoti savo žaidimą prieš „Umbro“ taurę, išbandyti rečiau pasireikšti gaunančius žaidėjus.


Galima padėkoti Mindei, Ryčiui, Aivarui, Petrui, Defui, kitam Mindei, Audei, Šarui už tai, kad susirinko ir, nepaisant peršalimų, sekmadienio tinginystės, sunkių skrandžių po šeštadienio linksmybių, sukovojo iki galo.Išvykos vinys: Defo „apteškės“, 3 Audės „pramazai“(vistiek maladec), Mindės kovingumas, Aivaro nušvitimas besibaigiant varžyboms, Ryčio skrandis, Petro alus už 0,99 ct, Šaro riaumojimas, kito Mindės čiurna ir 4 ultros (2 broliai „futbolai“ ir dvi būsimos nuotakos). Ačiū FK „Montės“ vyrukams už pavietimą.

Tebūnie draugiškas futbolas!