2008 m. lapkričio 16 d., sekmadienis

FK “Merkinė“ žengia į sostinę!!!

Plačioji miestelio, rajono ir visos Lietuvos futbolo visuomenė jau galėjo įsitikinti FK „Merkinės“ iniciatyva ir aktyvumu ne tik dalyvaujant šio puikaus žaismo turnyruose svetur, bet ir patiems organizuojant įdomius netradicinius renginius miestelyje. Gyvenimas nestovi vietoje, nemiegam ant laurų, nesidalinam abipusėm panegirikom ir žengiam į priekį. Šįkart istorijos metraštininkai galės užfiksuoti dar vieną drąsų ir naują klubo gyvavimo etapą. Netampydami J(K)agoro už ūso išdidžiai pranešame – FK „Merkinė“ jau užsiregistravo, atliko visus reikiamus formalumus ir dalyvaus Vilniuje organizuojamame žiemos čempionate „UMBRO CUP“.

Visą reikiamą informaciją galima rasti įėjus į šia Sekmadienio futbolo lygos tinklapio nuorodą
ttp://sfl.lt/news.php?id=301.

FK „Merkinė“ pateko į III pogrupį: III pogrupis : Navigatoriai, FK 2003, Merkys, Carlsberg, Viesulas, Ozo tapyrai, Katastrofa, Žeimena, MS Super, Širvėna, Merkinė, GB United.
Akivaizdu, jog daugelis komandų nėra žinomos, tačiau pakovoti verta, o prieš draugus iš Varėnos (Dyma ir co) dzūkų derbį laimėti bus garbės reikalas. Taigi visus dar kartą kviečiame pervesti ar paduoti įnašus už dalyvavimą turnyre Arūnui Defui arba Deiviu Tinginiui. Dėl tvarkaraščio ir kitų su turnyru susijusių dalykų bus pranešta
www.sfl.lt, fk.merkine.lt tinklapiuose, taip pat komunikacijos „iš lūpų į lūpas be bučinio“ būdu“. Laukiame piniginių įnašų, aktyvaus domėjimosi ir dalyvavimo bei pergalės troškimu degančių FK „Merkinės“ korifėjų akių!

Pirmyn FK „Merkinė“!!!

Komentarų nėra: