2008 m. lapkričio 24 d., pirmadienis

Kai prisvyla pirmas blynas :)

2008 m. lapkričio 22 d., Vilnius, „Umbro“ žiemos taurė
Merkinė 0:daug FK Navigatoriai
Merkinė 1:daug FK 2003

Iki varžybų pradžios buvo likusi visa valanda, o juodai geltonieji gausiai rinkosi į Vilniaus „Sportimos“ maniežą, skubėjo spausti vieni kitiems rankas, linksmai bendravo, entuziastingai puošėsi pamėgtomis ir kiek „atostogavusiomis“ aprangomis, testavo dirbtinę dangą ir modeliavo būsimų varžybų taktiką.
Reikia pripažinti, jog pirmieji varžovai pasitaikė ne iš silpnųjų. FK „Navigatoriaus“ vyrukai jau ne pirmus metus sėkmingai „taškosi“ pirmame pusiau profesionaliame Sekmadienio futbolo lygos divizione ir pasižymi greitu žaidimu, tiksliais perdavimais ir stabiliu kamuolio valdymu. FK 2003, kaip supratome iš įprastai ironiškos ir tylios Lino N. šypsenos, atkako iš Ukmergės, idant įrodytų , jog moka ne tik kranus ir kriaukles taisyti, bet ir krauti malkų visiems, kas tik meta iššūkį. Kadangi į pirmojo rato mačus susiėjo net 14 merkiniškių ir svečių, buvo nuspręsta žaisti dvejomis sudėtimis, keičiantis priklausomai nuo varžybų eigos.
I sudėtis: Brynza, Rytis, Mindė Dvynys, Mindė Prezidentas, Modė, Linas N., Strazdų Jonas;
II sudėtis: Defas, Linčius Š., Deivis, svečias, kurio vardą dar tik mokomės, Šaras K. Ramas K., Boria;
Vartininkas: mūsų Šaras.
Reikia pripažinti, jog pirmosiose varžybose prieš FK „Navigatorių“ merkiniškiai buvo tik pasyvūs stebėtojai. Varžovai užtikrintai perėmė žaidimo iniciatyvą ir mūsiškių saugų puolėjų – linijai, nors ir labai stengėsi, beliko tik miegoti, žaisti pokerį ar megzti pažintis su tribūnose buvusiomis merginomis, tuo tarpu gynėjai ir „vratarius“, deja, nesėkmingai plušo. Toks priešininkas šiuo metu FK „Merkinei“ kiek per stiprus ir belieka stebėti, pasimokyti, treniruotis ir vieną dieną pasiekti panašų lygį.
Visą pirmąją susitikimo su FK 2003 komanda dalį vyko apylygis žaidimas. Galų gale pradėjome laikyti kamuolį , aktyviai pulti ir organizuotai gintis. Deja, nuovargis ir šioks toks epizodinis nesusikalbėjimas išderino žaidimą, todėl praleisti net keli įvarčiai per trumpą laiką. Tiesa, nuotaiką pakėlė puikus Linčiaus Š. spyris - „prosta pūška“ iš centro (įstabus iš tikrųjų). Nors pirmasis blynas ir prisvilo, tačiau, atrodo, noro įrodyti, ko esame verti, nepraradome. Kiekvienam verta pamastyti apie asmeninį žaidimą šiose varžybose, įvertinti komandos pliusus ir minusus bei tvirtai žengti į priekį, o ne stovėti vietoje!
P.s.1
Pirmojo turo „best player“. Šaras Dvynys – už tai, jog atėjo, negalėjo žaisti, tačiau darė viską, jog išbėgtų į aikštę (deja, bucai buvo kiek per dideli). Ačiū Šarai! Tu pademonstravai tai, kas vadinama entuziazmu, komandine dvasia ir noru prisidėti prie bendro tikslo.
Ačiū visiems likusiems už tai, jog kaskart vis tvirčiau, kas kaip galit, pagal galimybes, prisidedat prie KOMANDOS lipdymo.
P.s.2
Deja, šį savaitgalį nepasisekė ir FK „Merkio“ komandai. Kviečiame nenusiminti ir telktis kitoms varžyboms. Mūsų linkėjimai traumuotam žaidėjui – sveik, bičiuli!
P.s.3 Mindės Dvynio prašymu skelbiame kai kurias, atrodo, svarbias sąvokas, kurios lyg ir turėtų įkvėpti (tik neaišku kam): peripetijos, dimencija, semantika, urbanizacija, turbulencija.
Sekit info, kitos varžybos jau gruodį.

Tebūnie KOMANDA!

7 komentarai:

FK Merkinė rašė...

Gerai Deivi padirbėjai, gerai ;)

FK Merkinė rašė...

Skelbiu akcija - Petrai sugryzk ir sugrazink sekme komandai

mindaugas rašė...

Prisipažįstu Visagaliam ir jums manieji broliai, kad žaidžiau labai prastai. Nebuvo kvapo. Buvo tamsu. Kažko trūko. Bet jumis aš npasitikėjau :D

Mindaugas (dvynys) rašė...

Nelabai Mindaugas supratau ka norejai tuo pasakyti, tu mumis nepasitikejai? ar cia tiesiog iskarpa is kokio tai jau labai idomaus strapsinio? :)

mindaugas rašė...

Ne, tiesiog, nežinau iš kur ta raidė n atsirado :D

Mindaugas (dvynys) rašė...

aisq, nes jau buvau paruoses tau nebloga kuloka :D

Deividas Petrulevičius rašė...

Tai va...
Linas Švilpa pasakė, jog eis i puolima, nes kol kas niekas be jo Umbro nemusa bankiu;
Sugestijos (Minde, naujas zodis tavo zodynui):
a) Lincius teisus, jis vertas eit i puolima, nes yra rezultatyviausias komandoje Umbro turnyre;
b)Puolejai turi trinti galvas pigiu sampunu ir pradet must bankes;
c)Dėl visko kaltas Čeburaška, Kempiniukas čia irgi kyštelėjęs savo šliubinį šlipsą.