2010 m. rugpjūčio 15 d., sekmadienis

FK "Merkinė" rudens sezonas - jau ne už kalnų!


FK "Merkinė" žengia į aikštę lemiamoms varžyboms...


Vartai: Lengvai parūdijusį vartų stačiakampį užima bene geriausi savo pozicijos žaidėjai lygoje harmoningai pasidalinantys žaidimo laiką - Airingas ir Šaras. Abu lygiaverčiai, abu judrūs ir šoklūs tiek, kad atremtų varžovų išpuolį. Jiems padeda Kacynas.

Gynybos grandis: teisingai rėksmingas ir universalus, neabejotinai vienas autoritetingiausių rajono žaidėjų Dyma, Merkinės jaunosios futbolo kartos viltis Augis, stabilusis Sartė, tvirtas rankininkas Tomčiukas, vyriausias, bet karščiausią širdį pergalėms turintis Defas, efektyvus kaip velnias Linas N., kūdžiausias centrinis gynėjas pasaulyje Deivis, "tylioji siena" Sieras.

Saugai: pankiškasis kapitonas Aivaras, improvizuojantis aikštelėje, kaip Jimmy Hendrix su gitara, Merkinės futbolo sabonis Robkė, patrankinis ir nepailstantis Audrius arba tiesiog Bambalis, inteligentiškasis kovotojas Mindė Č., komandos žvaigždė Gedas, lemiamų įvarčių ekspertas Svajka, blogasis komandos vaikas (aka Nicola Anelka) Kęstas, geriausias dvyliktasis žaidėjas Mindė Š. Jiems irgi padeda Kacynas.

Puolimas: neabejotina įvarčių mašina, savas legionierius iš Purplių ir Mūro žentas Vytas, raumenų kalnas, visų sporto šakų meistras Boras, atgimęs it feniksas Irmis, jaunasis aikštelės chuliganas Audė. Jei tik būtų proga, Kacynas padėtų ir Jiems!

Broliai Keidūnai, Kęstai Č., Ryti, Mode, Povilai, laukiame dar didesnio Jūsų indėlio ir pergales
Pauliau, Nerijau, Rimvydai, ačiū bent už tai, jog palaikėte idėją, sėkmės Jums!
Matai, Lukai, Laurynai, Justinai - sveiki atvykę į kolektyvą, tikimės Jūsų indėlio į ekipos ateitį! Gediminai (Reinartz, kalbama, jog atstovauja Ajax mokyklai) - tikimės, jog su kitu Gediminu sudarysi neįveikiamą dvejetą.

Bendro jėgom - į priekį...

Tvarkaraštis - http://www.sfl.lt/
Artimiausias mačas: rugpjūčio 22 d., 18:30, Merkinės internato stadionas, Merkinė - Ąžuolas. Bandysime atsirevanšuoti.


Komentarų nėra: