2010 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

FK Merkinė įveikė Olandų žiedo futbolo pasididžiavimą

Stingdant arktiniam šalčiu ir pustant smagiam sniegui FK "Merkinė" futbolistai ir vėl ganau gausiai susibūrė šiluma taip pat nedvelkiančioje "Sportimoje". Matėsi, jog daugelis pasiilgę futbolo, nori ir vėl prisiminti "pompos" skonį, smūgio jėgą, pasidabinti paskutines dienas skaičiuojančia geltona/juoda apranga (kaip pagrindinę komandos apranga).

Buvo pasirinktas lygiavertis priešininkas - FK "Olandai" komanda, kuri šiuo metu kovoja Teamsport taurės D divizione. Tai perspektyvi, korektiška, draugiška komanda, kurios stabilumo garantas - koncentruota žaidėjų gyvenamoji vieta, pažintis nuo sauskelnių ir troškimas spardyti "bolę".

Žaidimas prasidėjo atsargiu abiejų ekipų "apsiuostymu", kuris labiau pavyko oranžiniams vaikinams, kurie pirmieji pelnė įvartį. Merkiniškių šis įvykis neišgasdino, to labiau, kad sulig kiekviena ataka buvo vis tvirčiau skirstomas kamuolys ir smūgiuojama į vartus. Galop vis sėkmingiau ir vėl į komandą įsijungiantis Kęstas atidarė savo sąskaitą išlygindamas rezultatą. Nuolat keičiant sudėtį, netrūko lengvo chaoso, tačiau net ir keletą kartų pralaimint, buvo susikaupiama ir vėl išlyginama. Tikra rungtynių žvaigdže tapo Kęstas iš viso pasižymėjęs keturis kartus, beveik visus iš tolimųjų vartininko baudos aikštelės prieigų. Po kartą Olandus nuliūdino Šaras ir Jonas. Varžovai rungtynių pabaigoje bandė spausti merkiniškius, tačiau "Sportimos" cerberis nutraukė kautynės ir patvirtinto rezultatą - 6:5 dzūkų naudai.
Tad laimėjome, visi pažaidė, niekas nesušalo, pasiekė namus.Rungtynių žaidėjas: Kęstas V.

P.s. Sveikinimai sugrįžusiam Defui ir prisijungusiam Simui Žežimantukui (varėnmerkiniškiui).
P.s. vasario 5 d. (penktadienis) 21:30 galimos varžybos prieš AKA Lietkabelis komandą.

4 komentarai:

Ramas rašė...

Bang bang.
Tikiuos, pasaulio čempe tikrieji olandai žais geriau :)

mindaugas rašė...

sveikinimai ;)

lincius rašė...

Sveikinu Kostantas zvaigzde

Deividas Petrulevičius rašė...

Geras, Minde :D
perkelei fk merkine i virtualia erdve :D