2010 m. sausio 9 d., šeštadienis

FK "Merkinė" futbolistams - FK "Fakyrai" vyrų instruktažas

"Ei, seni, turbūt neturėsi, ką parašyti apie tokias varžybas?" - tarstelėjo teisinių klausimų ir miesto ritmo ekspertas Ramas.
"Gal kitą kartą sulošiam prieš Žalgirį ar Vėtrą" - jam pertarė geležinis Modė.
Ramiai, be panikos. Žaidėme prieš B diviziono ir Umbro čempionų komandą, kuri, galbūt, susirinko ne stipriausios sudėties (nebuvo Sėklos), tačiau įrodė, jog net ir megėjiškas futbolas gali būti tikslus, kūrybingas ir "snogšybatelnas" (atleisk Petrai už barbarizmą).
Susitikimo tikslas buvo pajudėti, išbandyti savo pajėgumą ir nepamiršti žaidimo skonio. Tą mes ir padarėme + pralaužėme titanų gynybą keletą kartų.
Nėra ko slėpti, varžovams buvome tikra patrankų mėsa prieš pirtį.
Liūdėti ar džiaugti?
Aš džiaugiuosi. Kad susirinkom, nepagailėjom laiko ir lito, nepraradom azarto net ir esant rezultatui 3-158. O akimirkomis rezgėm visai padorias atakas.
Drįsčiau netgi paskelbti ryškiausią rungtynių žaidėją. Šį tituliuką turėtų pasidalinti Mindė Š. ir Šaras Kei. sulig kiekvienom varžybom suteikiantys vis daugiau naudos komandai.
Ką gi, nenusimenam. Laukit info apie kitas varžybas, o jų dar turėtų būti.

P.s. rinkit 2 procentus ir taupykit litus marškinėliams (varėniškiai, beje, patys pasiskambino ir susakė visą informaciją, siūlau neatsilikti, lauksiu).



Komentarų nėra: