2009 m. spalio 31 d., šeštadienis

Merkiniškiai išbandė naująjį Druskininkų stadioną



Pakankamai gražų šeštadienio rytmetį susiruošėme į Druskininkus, kur naujajame stadione (2 FIFA žvaigždutės) draugiškas varžybas mus pakvietė sužaisti ARG "Bavarija" jaunimas.


Į kurortą išbildėjo Mindė, Defas, Šapalai, Deivis, Zabkė, Rytis, Modė, Augis prisijungė jau kurorte. Nors lengvai pasiklydome, bet laiku atvykome ir trumpai apšilę stojome ant tikrais nesumeluotais FIFA standartais kvepiančios aikštės su vietiniais mastais milžiniškomis tribūnomis (200 vietų, jei kas turite atliekamus 30 tūkst. Lt, tokios gali stovėti ir Merkinėje).
Pirmąsias 5 minutes trumpais perdavimais ir lengvu puolamosios grandies spurtu valdėme situaciją, tačiau geitai apšilęs Druskininkų jaunimas irgi ėmė grasinti garbingai sutikusio vartus palaikyti Zabkės teritorijai. Iš esmė, beveik pusę kėlinio vyko gana atkakli kova aikštelės centre ir komandoms nesisekė sukurti pavojingų progų. Visgi pirmieji suradome spragą varžovų gynyboje, kai iš aikštelės centro Mindė Š. gavo puikų perdavimą ir sėkmingai tiksliu smūgiu užbaigė ataką. Nors tai galėjo tik paskatinti dar užtikrinčiau žaisti, bet taip neatsitiko. Prasidėjusios klaidos, „atsikirtimai“ leido priešininkams ilgiau apsistoti mūsų gynybos zonoje. Gelbėjo ir Zabkės žaidimas, ir gynėjų bei saugų pasiaukojimas, ir druskininkiečių netikslumas. Pirmasis kėlinys baigėsi Merkinės persvara.
Tik prasidėjus antram kėliniuim subraškėjo gynybos grandis ir tuo pasinaudojo druskininkietis Jonas Šimonis, išlyginęs rezultatą. Esant rezultatui 1:1 komandos nesiruošė atsitraukti į gynybą ir ramiai laukti varžybų pabaigos. Druskininkiečiai palaipsniui spaudė merkiniškius ir tas pats Jonas Šimonas pasiekė antrąjį įvartį, puikiai išnaudojęs asmeninį meistriškumą ir Merkinės gynybos nesusišnėkėjimą. Nutarėme lyginti. Ir tai mums puikiai pavyko. Likus 8 minutėm iki rungtynių pabaigos į puolimą perėjęs Deivis techniškai sužaidė su Minde Č., kuris pasiuntė kamuolį į vartus. Druskininkiečiai trumpam sutriko, nes Merkinė turėjo dar bent porą neblogų galimybių persverti rezultatą. Bet beatodairiškas bėgimas į priekį padarė meškos paslaugą. Varžovai pasidaunojo ištuštėjusia Merkinės gynyba, savo greičiu ir per 5 paskutines minutes dukart nuginklavo mūsų vartus – pasižymėjo Jonas Šimonis ir Gintaras Ražankas.
Rungtynės baigėsi, gera nuotaika nedingo.
Padarius keletą nuotraukų (įkelsime pirmadienį) sutarėm, kad ir toliau bendrausim.

Mačo žaidėjas – druskininkietis Jonas Šimonis (3 įvarčiai).
Merkinėje – Mindė Č.
Mačo „šarmas“ – Šaro Š. šliūbinės kelnės (visi tokių norėtų).

5 komentarai:

Unknown rašė...

Mes "ARG" BAVARIJA o ne monte.

Deividas Petrulevičius rašė...

ok :) kazkaip ir abejojau, kad Monte :) pataisysim ;)

Deividas Petrulevičius rašė...

kai turėsit savo tinklapį - parašykit, apsilankysim.

mindaugas rašė...

Operatyvu.

Ramas rašė...

Matau, trūko žmogaus-patrankos :)))