2009 m. balandžio 8 d., trečiadienis

FK "Merkinė" pajuto pergalės skonį

Priešpaskutiniame ture FK "Merkinė" futbolistai žaidė net 4 varžybas, taigi pirmasis šiltas pavasario svaitgalis buvo itin sportiškas. Džiugiausias faktas - įveikus "GB United" "kačiokus" pasiekta pirmoji pergalė "Umbro" taurėje. Be to, išplėštos vienos lygosios prieš giminingo Suvalkijos miestelio Gelgaudiškio futbolo entuziastus. Deja, patirti ir du pralaimėjimai prieš FK "Setas" ir FK "Olimpas" - vienu atveju dėl sėkmės stokos, kitu atveju dėl greičio ir fizinio pasirengimo trūkumo. (tikslūs rezultatai - http://www.sfl.lt/).
Šiuo metu D grupės turnyrinėje lentelėje FK "Merkinė" su 4 taškais užima 10 vietą ir, kaip sakė mūsų draugas Andrejus, pagaliau išlipta iš tamsos.
Vertėtų pagirti mūsų ramųjį vartų sargą Linčių, kaip visad kovingą Artūrą, stabiliu žaidimu sužibėjusį Rytį, atkaklųjį Lapelę. Abu Mindes kviečiame nenusiminti ir tobulinti savo smūgių techniką idant virpstai netrukdytų siekti įvarčių.
Atskirą niuksą skiriame kapitonui (Brindzai) - nepalik komandos tuomet, kai jai tavęs labiausia reikia.

Kitą savaitę laukia paskutiniosios taurės varžybos prieš D grupės stipresniuosius - FK "Troja" ir FK "Žaibai".
Daugelis iš mūsų trauksime į varžybas iš Merkinės, tad jau penktadienį kooperuokimės. Pergalės, lygiosios ar kovingas žaidimas visiems turėtų pakelti nuotaiką prieš pavasarinę šventę.
Iki

4 komentarai:

brynza rašė...

Poryt priimu is kiekvieno po niuksa.! Pas ka galima atrast vietos y Vilniu ir atgal y Merkine?
Ir kas maziau ima ant benzo?:D

FK Merkinė rašė...

Nzn Aivarai ... dar nezinau savo planu. Gal varysiu, gal ne. Kirksni jauciu patempiau.

Mindaugas (dvynys) rašė...

sveiki visi, as brynza duosiu du niuksus ok? :) o siaip matau, kad gera tema apie grizima namo, gal kas priglaus ir mane su broliu po rungtyniu kur nors bagazineje prie smirdanciu bucu ir alaus buteliu ?

Deividas Petrulevičius rašė...

Minde, as leksiu su masina is vln, tad galit su broliu planuotis, dar parodysit kelia, ba nzn as to vilniaus.

Ok?