2009 m. balandžio 15 d., trečiadienis

"Jaučiamės taip, tarsi būtumėm laimėję čempionatą" / Aivaras

Balandžio 11 d., prieš pat šventes, FK „Merkinės futbolininkai jau paskutinįjį kartą susibūrė į „Umbro“ taurės D grupės varžybas prieš FK „Troją“, FK „Trivartį“, FK „Žaibus“.
Pradžiuginti pavasarinės saulės ir artėjančių atostogų, neturėdami ką prarasti, merkiniškiai drąsiai žengė į aikštelę prieš, atrodytų, stipresnius varžovus.
Pirmosios varžybose prieš „Žaibus“ įmušti 3 įvarčiai praleistas tik 1, itin darniai gintasi ir aštriai pulta. Rezultatas galėjo būti ir didesnis, tačiau dėl Kukumbalio raganų užkeikimo net keletą kartų pataikyta į virpstą ir stebuklingai prašauta virš vartų. Iš tiesų, buvo pasiekta pirma brandi ir užtikrinta pergalė!
Kiek pailsėjus, laukė kova prieš bičiulius iš FK „Trojos“ komandos. Kažin, ar net didžiausi optimistai tikėjo pergale prieš galingai pastaruoju metu atrodžiusius trojėnus. Visgi, pastarųjų nervingumas, komandinio žaidimo stoka ir akivaizdus nuovargis leido užtikrintai ir kovingai žaidusiems merkiniškiams pasiekti du greitus įvarčius(vienas iš jų - Defo pasiektas po garsaus prabėgimo dešine puse). Likusi didžioji rungtynių dalis pasižymėjo įnirtingu „Trojos“ vyrų puolimu ir kieta dzūkų gynyba (pagaliau susistygavusia). Galutinis rezultatas – 2:1 mūsų naudai.
Paskutiniosiose varžybose prieš FK „Trivartį“ akivaizdžiai pritrūko jėgų, kadangi praleisti 2 „nesąmoningi“ įvarčiai, atsigriebta vienu ir atsakingai palamdytas mauras.
Taigi surinkta 10 taškų ir užimta galutinė 10 vieta. D grupės prizininkai – FK „Paberžė – Arpas“, FK „Trivartis“, FK „Forum-Cinemas“. Sveikinimai.


Šio straipsnio komentaruose kviečiu pasidalinti mintimis dėl FK „Merkinės“ rezultatų „Umbro“ taurėje, geriausiai pasirodžiusių žaidėjų ir t.t.

FK „Merkinė“ dėkoja žaidėjams, kurie nepagailėjo laiko ir jėgų sudalyvauti šiame čempionate. Nors užimta gana žema vieta, tačiau dažniau kovota iki galo, negu pasiduota. Įrodėme, jog galime organizuotis ir žaisti, mokame pralaimėti ir susikaupiame pergalėms. Tikėkime, jog kitais metais mūsų entuziazmas nedings ir su nauja energija vėl startuosime „Umbro“ taurėje.

Tebūnie FK „Merkinė“!
P.s. Sveikinimai Dymai ir visam FK "Merkiui" užėmus 3 vietą C divizione. Tikimės greit susitikti ant žaliosios vejos :)

6 komentarai:

Mindaugas (dvynys) rašė...

mano manymu buvo puikus sezonas, pergaliu nebuvimas nieko nereiskia, asmeniskai as praleidau tikrai geras akimirkas, kad ir tekdavo nuryti kartais jau tapusi eilinio pralaimejimo karteli, nusivilymo nebudavo, nes buvo tikrai idomu susirinkti ir pabendrauti su pazistamais ir gerais draugais... greitu metu tikiuosi vel sulaukti Merkineje derbio, o po to pirteleje pasedeti ir isgerti viena kita skanu gerima... iki susitikimo

Ramas rašė...

Pirmas blynas, nėr ko norėti. Jeigu dar būtumę treniravęsi ir reguliariai rinkęsi, tai oi.. Vienžo, perspektyvų yra. O dabar laukiu senių trečio bandymo jaunimą nugalėti derbyje, haha:)

O šiaip tiesa Mindė sako, humoro nemažai buvo, tas irgi negali nedžiuginti:)

Deividas Petrulevičius rašė...

Manau gera ideja - padaryt derby (kuriame visi jaunikliai krisit pries mano padakatus), o po to keliom valandom isnuomot Balkes pirtele; reiktu bent 10 zmoniu.zonduojames.

O del Umbro - buvo smagu, ypac pabaiga

mindaugas rašė...

Gara pabaiga. Ir siaip gerai, kad visi sveiki ir optimistiskai nusiteike. Aciu Deividai uz aktyvu nusvieciamaji darba viso sezono metu. :) Visiems aciu, akd galejot, negalejot, bet kaip galejot taip dalyvavot. Kita met ir sale jau bus ne nauja. Viskas turetu buti geriau.

mindaugas rašė...

Ir dar jei reiktu rinkti geriausia - tai Arturas. :)

Deividas Petrulevičius rašė...

As irgi uz Artura, tikras karys, be pasiteisinimu ir iki galo