2009 m. rugpjūčio 2 d., sekmadienis

VFL taurės ketvirtfinalis

Merkinė - senoji Varėna / 9:1. Atorodo, kad kaip ir namuose, merkiniškiai nepasigailėjo Senosios Varėnos komandos. 5 įvarčius pelnė V. Butulevičius po vieną pridėjo Robkė, Irma, Mindė (Č.) ir Lapeliukas. Beje, komandoje žaidė ir seniai geltonai juodų marškinėlius bevilkėję Petras ir Šaras (Š.). Laukiam burtų traukimo...

2 komentarai:

Deividas Petrulevičius rašė...

Super!tikiuos, kad ištrauksim Šilą :)
o Vytas po truputį tampa rezultatyviausiu visų laikų Merkinės futbolistu. Džiugu dėl Petro, Lapelės ir Šaro Š. - svarbu pasijungti visiems, kas gali.
Iki

Deividas Petrulevičius rašė...

Štai ką prieš "Merkinė" - "Geros grindys" susitikimą savo vyrams pasakė merkiniškių treneris Juozas Maurinčikas, prisiskaitęs knygų iš serijos "Kaip tapti milijonieriumi per dieną", "Aš laimingas, nes turiu pinigų":

"Vyrai, nesakysiu, jog reikia išeiti į aikštelę pakilios nuotaikos, tvirtai suremti pečius ir užtikrintai kovoti. Varžovas stiprus. Varžovas pažįstamas. Varžovas mus gerbia. Mes gerbiame varžovą. Gynėjai privalo stovėti kaip siena, saugai ir puolėjai privalo judėti lyg greitaiegis traukinys, o šaudyti kaip patranka. Kiekvienas žinote savo privalumus ir trūkumus. Išmeskite trūkumus į šiūkšlių dėžę, ištraukite privalumus iš kišenių. Pirmyn.

Nežinomas FK "Merkinė" remėjas už pergalę žadą dėžę gavinančio gėrimo (ne limonado, ne sulčių, ne arbatos, ne kavos).