2009 m. rugpjūčio 25 d., antradienis

Po pertraukos – užtikrinta pergalė prieš lygos naujokus


Prienai KKSC 1:4 FK „Merkinė“
Įvarčiai: Brinza (2), Mindaugas Č. (1), Vytas B. (1)


Pirmosios Alytaus SFL rudens rato varžybos merkiniškiams buvo sunkios, bet sėkmingos. Mūsų komandai teko išbandymas - patikrinti čempionato naujokų Prienų KKSC pajėgumą. Kadangi daug informacijos, išskyrus Jiezno atstovų suteiktąją (laimėjo prieš prieniškius draugiškame mače), neturėjome, rungtynes nutarėme pradėti atsargiai, „nuo gynybos“. Pastebėtina, jog šįkart ekipos sudėtis buvo beveik optimali: nors trūko Linčiaus, Borios, Modės, Defo, bet prisijungė abu Kiešos. Tiesa, iškilo vartininko problema, nes, kaip žinia, Boria išskrido į UK, o Šaras niekaip neišbrenda iš traumų liūno. Komandą didvyriškai stojo ginti Linas N., kuriam tai buvo paskutinės rungtynės prieš išvykstant į UK.
Po pirmųjų apžvalginių minučių prieniškiai kiek aktyviau ėmė spausti merkiniškių vartus. Vienas po kito link Lino vartų skrido aukšti kamuoliai, bet stabili gynyba neleido sukurti ko nors itin pavojingo. Po savotiško varžovų antpuolio Merkinė atsigavo ir pagaliau ėmė po truputį valdyti kamuolį bei tampyti varžovų vartų sargo nervus. Deja, pirmojo kėlinio pabaigoje po baudos smūgio kamuolys apmaudžiai išslydo Linui iš rankų ir įskriejo į vartus. 0:1. Per pertrauka buvo aiškiai ir tvirtai sutarta – užmirštam rezultatą ir pelnom kuo daugiau įvarčių. Tokių minčių genami pradėjom antrąjį kėlinį. Kol Linas, Dyma, Sartė, Augis ir Jūsų nuolankus tarnas šalo gynyboje, vyrai priekyje mušė įvarčius. Pirmasis pasižymėjo kapitonas. Pastebėtina, jog jau ne pirmą kartą jis gelbsti komandą svarbiais momentais – atrodo nesuklydome pasirinkdami vedlį. Vasarinio įvarčių bado genamas Aivaras nenurimo ir antrą kartą nuginklavo Prienų vartus. Rezultatas tapo teigiamas, bet labai slidus. Tuo naudodamiesi varžovai įgavo antrąjį kvėpavimą ir kelis kart bandė įveikti Merkinės gynybos užkardas. Laimei – nesėkmingai. Galop, rungtynėms artėjant prie pabaigos, savo žodį tarė ir Mindė, visą susitikimą demonstravęs greitą ir sumanų, nesavanaudišką žaidimą. Paskutinis vinis į Prienų karstą priklausė...spėkit iš vieno karto...Aišku, kad Vytui, kuris kantriai laukė savo akimirkos ir ja puikiai pasinaudojo dar kartą patvirtindamas pelnytą „bombardyriaus“ vardą. Svarbu paminėti, jog kaip visuomet užtikrintai sužaidė draugai iš Varėnos, savo technika ir autoritetu komandą valdė Robkė, neįtikėtiną pažangą padarė Augis (Lapelė), sėkmingai į žaidimą įsijungė ir abu Kiešos bei Mindė Š. Pergalė buvo pelnyta sunkiu darbu. Po teisėjo švilpuko beliko sudėti rankas ir sudrebinti Birštono stadioną griausmingu – „Merkinė!”.
Po šios pergalės Merkinė su 12 taškų pagaliau pakyla į 2 vietą turnyrinėje lentelėje.



Didysis P.s. Tą patį vakarą FK „Merkinę“ papildė dar vienas naujas narys, kuriam ir buvo skirta ši pergalė. Mūsų Arūno Defo ir Elenos šeimoje gimė berniukas. Tris kart valiooooooooo!!!!!!!!!!!!
Daugiau fotkių žiūrėti http://www.kvitrina.com/skyrius-299.php

2 komentarai:

mindaugas rašė...

Didelis smagumas skaityti tokius rašinius :)

Mindaugas (dvynys) rašė...

Sveikinu Defa ir Elena :)