2009 m. kovo 31 d., antradienis

Merkinė - Briuselis - Paryžius

Kadangi vienas juodasis metraštininkas negalėjo vykti į Paryžą, lauksim kito įspūdžių gaudytojo komentarų grįžus, tikėkimės, iš pergalės "Eurotripo".
O kol kas naujausios žinios:

2009 - 03 - 31. Dzūkų "mobas" šiandien, po Briuselio sustojimo, atvyko į Prancūzijos sostinę, įsikūrė viešbutyje ir pradeda praktinę vietinių gėrybių, grožybių degustaciją. Ketinama išsimaudyti Senoje, nes ten pavasaris, kitaip nei Lietuvoj, ne naujiena ir ne sensacija.
Dienos P.S. - Ramo balsas buvo prikimęs, bet laimingas :)
2009-04-01. Match day. Po pirmosios dienos Paryžiun šįryt Dzūkų "mobo" nariai atsikėlė stebėtinai žvalūs. Padarę rytinę mankštą (kambarys-wc-kambarys), atsidarė po skardinę kavos/arbatos, suvalgė vietinių varlių ir sraigių pašteto. Pradedama dėliotis atributika, skalaujamos gerklės ir repetuojami šūkiai, sakomos uždegančios kalbos, derinamas planas, kaip vakare su 200 - 300 žmonių pajėgomis perrėkti 79 802 prancūzus ir vieną lenką(stadiono darbinyką).
Dienos P.S. - Brynza daro veido makiažą pagal popiuliarią nūdienos prancūzaičių madą stiliumi - geltona, žalia, raudona.
2009_04-02. "O, kad tai būtų tik slogus sapnas" - susimastė ne vienas Dzūkų "mobo" narys, pramerkęs akis prie "Stade de France" stadiono esančio viešbučio kambaryje. Buvo ir rėkiama, ir špigos laikomos, ir futbolo dievams aukojama, tačiau Riberiauskų Frenkis nuo Lebleble kaimo vistiek įmušė. Kaip paskutinė galimybė atsigriebti už pralaimėjimą buvo svarstoma žaisti "trečią kėlinį", bet 79 802 prancūzai ir vienas lenkas(stadiono darbinykas) Pedrui (aka football hooligan) pasirodė šiek tiek per didelė armija ir jo draugai su tuo sutiko.
Po truputį dedama manta keliui atgal, kai kurie karštligiškai ieško lauktuvių.
Dienos P.S. Defas draugams prieš kelionę namop visgi siūlo nusipirkti vietinio šokolado.

1 komentaras:

Mindaugas (dvynys) rašė...

nu ir nachuj kaip as jumem pavydziu... tikiu kad peregsite pancuzu gvardija, nes ne kiekis svarbus o kokybe ;)