2009 m. kovo 16 d., pirmadienis

Varžybų laukimo akimirkos

Ech, senokai buvom susirinkę smagiam žaismui, bičiuliai! Jau šį sekmadienį vėl galėsim pasimatyti, pabendrauti, pasijuokti, tinkamai apšilti ir nusiteikti laukiančioms kovoms. „Umbro“ taurė artėja prie pabaigos, liko 9 varžybos. Atrodo, nors ir pavėluotai, išsikėlėme tikslą iškovoti ne mažiau kaip 5 pergales. Linčius šiam tikslui suteikė ir materialų pagrindą – sezono uždarymo puotą boulinge.
Susibursime ir vėl nesitreniravę (tik Ramas, Aivaras ir Mini me kartu sportuoja FC „Troja“ treniruotėse). Tačiau tai dabar ne taip svarbu, nes nuolat žaidžiame be išankstinio pasirengimo, tiesiog iškart, kaip vaikystėje, spontaniškai susirinkę po pamokų. Visgi tai ir yra mūsų jėga – išeiti ir kovoti, kiek jėgos ir gebėjimai leidžia. Pabandykim ir šįkart, tik dar stipriau.
Būsimų varžovų galimybių neverta nagrinėti, nes D lygoje, gal išskyrus tik ne į temą čia patekusią FC „Troją“, visi lygūs ir turintys vienodas galimybes laimėti.
Sukelkim pirmiesiems varžovams katastrofą, o antriesiems audrą nuosavame kieme.
Nebūkit patinę dėl šeštadienio, nepramiegokit, nesumaišykit transporto priemonių, neprisimąstykit kvailų pasiteisinimų ir kaip tikri „žodžio“ žmonės susirinkite 13:20, nes turėsime apie ką pakalbėti.

Tebūnie zacyrka ir poliauka!
Kovo 22 d. ( sekmadienis)
14.00 Merkinė-Katastrofa
14.45 Merkinė-Kiemas Audra
Visi kviečiami aktyviai dalyvauti.

5 komentarai:

Ramas rašė...

+++

brynza rašė...

Dziugu!
Pliusai taip pat.

Unknown rašė...

Atimkit blet taskus is tu zasiuku!!! :)

Ramas rašė...

Reiks muilinę prigriebt, reik naujos komandos foto ant puslapio viršaus.

Deividas Petrulevičius rašė...

tu teisus, Ramai;

nepamiršk nueit į soliariumą, pasidaryt cheminį, padaryt keletą atsispaudimų ir įmest "nuoširdžią" amerikanską šypseną;

as jau pradejau