2012 m. liepos 8 d., sekmadienis

Karaliaus Mindaugo futbolo turnyras Merkinėje

Valstybės dieną jau tradiciškai paminime ir futbolo aikštelėje. Šiemet ant žaliosios vejos varžysis Merkinės ir Varėnos suaugusiųjų komandos.

Septyniukes suformavo vietos FKK "Mūras", FK "Internatas 1960", Tautinė futbolo draugija "Senoji gvardija" ir svečiai FK "Merkys".

"Itin džiugu ir simboliška, jog šiųmetiniame patriotiniame Karaliaus Mindaugai  turnyre dalyvaus "Senosios gvardijos" komanda, kurioje žais ir keletas užsienyje gyvenančių ir dirbančių merkiniškių. Prieš kurį laiką būtent jie karaliavo Varėnos rajono futbolo aikštelėse, o dabar bent trumpam sugrįža pasilabinti ir, aišku, paspardyti odinį kamuolį,"- pasakoja turnyro organizatorius Arūnas Glavickas.

Varžybų data: liepos 8 d.

Varžybų laikas: nuo 16:00

Varžybų vieta: Merkinės Internato stadionas.

Varžybų formatas: septyni prieš septynis; pusfinaliai ->kova dėl 3-os vietos-> finalas.

"Šio proginio turnyro jau neįsivaizduojame ir be jo globėjo, Tėvynos Sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų Varėnos skyriaus pirmininko Juozo Šilansko, kuris ir šį kartą nepamiršo Merkinės futbolo entuziastų,"- pastebėjo Merkinės jaunimo futbolo klubo prezidentas Mindaugas Černiauskas.

Paremti turnyrą šiemet mielai sutiko ir tradiciniai draugai - Merkinės kavinė "Alvaretas".

Taigi kviečiame visus futbolo megėjus praleisti futbolo popietę.

Šlovė Karaliui Mindaugui!

Rimanto Baranausko, gyvenančio ir dirbančio Airijoje, laukia jaudinantis sugrįžimas ant žaliosios vejos. Jis ir vėl žais už savo "Senąją gvardiją" Karaliaus Mindaugo futbolo turnyre gimtojoje Merkinėje.

Komentarų nėra: