2012 m. balandžio 15 d., sekmadienis

Alytaus apskrities futbolo naujienos

Sveiki, visi, o ypač tie, kurie džiaugiasi atgyjančia stadionų veja ir artėjančiu lauko futbolo sezonu!

Kol laukiame Merkinės derbio (o jojo data paaiškės jau šią savaitę), kai kurios įdomios naujienos iš apskrities futbolo:

1. Alytaus sekmadienio futbolo lyga (ASFL) numirė natūralia mirtimi, tačiau gana aktyviai atgyja Alytaus apskrities futbolo federacijos čempionatas, į kurį šiemet registruosis ir bičiuliais iš Varėnos "Merkio". Sėkmės jiems, palaikom! Daugiau info - http://aaff.lt/news.php.

2. Mykolas Adamavičius, buvęs Alytaus sekmadienio futbolo lygos administratorius, kartu su dar keletu entuziastų įkūrė naują futbolo klubą "Titanas" ir jau šiemet debiutuos LFF II lygoje. Šioje komandoje žais ir iš ASFL gerai pažįstami R. Krisiulevičius, K. Balčiūnas, K. Miglinas, R. Karčemarskas.
Daugiau informacijos - http://www.fktitanas.lt/.

3. Druskininkų "Arnika" pagrindu suformuota nauja kurorto futbolo komanda - FK "Druskininkai", kurie, palaikomi senųjų rėmėjų, taip pat ir savivaldybės, debiutuos LFF II lygoje. Rezervinė šios komandos sudėtis dalyvaus Alytaus apskrities futbolo čempionate. Daugiau info - http://www.manodruskininkai.lt/%E2%80%9Edruskininku-futbolo-klubo%E2%80%9C-komanda-rungtyniaus-lietuvos-futbolo-ii-lygoje/.

4. LFF II lygoje tradiciškai dalyvaus ir Prienų "Rūdupis", na o rajone taip pat tradiciškai artėja ir Prienų futbolo lyga, kurioje dalyvauja ir iš ASFL pažįstami prieniškiai bei jiezniškiai. Daugiau - http://futbolas.kvitrina.com/?page_id=2.
Beje, jiezniškiai svarsto galimybę dalyvauti Kauno apskrities futbolo federacijos lygos 7x7 varžybose.
Daugiau info: http://kaff.lt/page1813.

5. Varėnos futbolo mėgėjai tradiciškai organizuoja rajono pirmenybes.

Kur šį sezoną žais FK "Merkinė" jau netrukus informuosime!

Iki!

Komentarų nėra: