2010 m. lapkričio 28 d., sekmadienis

Rudens derbis'2010: Mūras sutriuškino Internatą


Pagaliau nurimo aistros, kilusios po Rudens derbio'2010 varžybų: miestelėnai ir vėl pradėjo eiti į darbus, aršiausi ultros išvešti į Subartonių ir Dubaklonio pakraščius, idant nurimtų ir surinktų likusias "zelionkes", seniūnijos ūkio skyrius sutvarkė riaušių nusiaubtų priecentrio ("Mūro" tėvonijos) ir pramonės rajonų ("Internato" tėvonija) teritorijas. Liko tik rezultatas ir istorija. Patikslinimas: įspūdingas "Mūro" rezultatas ir slegianti bei pamokanti istorija "Internato" futbolo klubo atstovams.
Išties, nors "Mūro" kapitonas Aivaras prognozavo nemenką savo ekipos pergalę, tačiau trapi sudėtis ir sunkiai į varžybas rinkęsi favoritų žaidėjai teikė vilties pastaruosius pusantrų metų kartų kaitą išgyvenantiems "Internato" vyrams.
Verta pažymėti, jog "Mūro" gretose trūko gynybos genijaus Šaro K., bet jiejie pasitelkė naują praėjusių metų FK "Merkinė" pirkinį Gedą Reinartz. "Internatas" nukraujavo kur kas labiau - nežaidė legendarinis Robkė, trūko laukų supervaizerio duoną UK valgančio Borios, tiesa prisijungė Matas Pauliukas, vartus gynė Martynas Krukonis ir Kiešos Versecko pakviestas legionierius.
Rezultatas kalba pats už save - 7:0 (4:0)"Mūro" naudai. Pastarieji iš karto ėmė regzti žaibiškas, tikslias, tiesiog "barseloniškas" atakas, į kurias, išgirtoji "Internato" gynyba neturėjo jokių argumentų. Vieni mėgavosi žaidimu, kiti klupo, nespėjo, pykosi.
Įvarčius mušė ir Mindė, ir Aivaras, ir Vytas (jei kažkas užmiršti, atsiliepkit telefonu 003kalubanky33).
Po varžybų kalbinti "Mūro" atstovai šypsojosi ir rodė septynių pirštų ir nulio kombinaciją. "Internato" komanda tyliai išsiskirstė ir tik vėliau josios spaudos tarnyba atsiuntė raštišką nuomonę, citata: "Neslėpsime, tai skaudus pralaimėjimas, parodęs, jog šiuo metu komanda pasiekė žaidybinės praktikos dugną. Tikėjomės, jog kartų kaita turės įtakos rezultatams, bet nenuspėjome, kad tokiu maštabu (red.past. rusizmas). FK "Internatas'1960" artimiausioje ateityje sieks į savo gretas privilioti jaunuosius miestelio talentus ir tokiu būdu dės pagrindus ateities pergalėms. Sveikiname varžovus, jei šiuo metu geresni".

Šlovė FK "Mūras"!

Bendra kasa:
4:2 FK "Mūras" naudai. Kitas derbis - pavasarį.

3 komentarai:

mindaugas rašė...

Buvo smagu. :)

mindaugas rašė...

Internacionalas - Milanas 0-7 :)))

Ramas rašė...

Net Ramas įmušė kaire koja trečiajį įvartį į Intero vartus šitame demoralizuojančiame derbyje :))