2013 m. birželio 18 d., antradienis

Antra pergalė Varėnos rajono futbolo pirmenybėse

Norai pildosi. Merkinė rezultatu 2:1 įveikė varžovus iš Varėnos (TVM komandą) ir su šešiais taškais tapo čempionato lyderiais (įvarčius pelnė Rolandas Zuikis (į savus vartus), Mindaugas Černiauskas ir Lukas Milaševičius. Kitose rungtynėse "Gerų grindų" komanda įveikė "Atžalyną" rezultatu 4-3. Ačiū atėjusiems palaikyti merkiniškių. Po II rato Merkinė žengia su 6 taškais, po 3 taškus turi Varėnos TVM ir "Gerų grindų" komandos, be taškų kol kas lieka jaunieji "Atžalyno" futbolininkai. Artėja trečiasis ratas...

2013 m. birželio 9 d., sekmadienis

Varėnos Merkys Palangoje vykusioje Žalgiriadoje antrus metus iš eilės užėmė antrąją vietą, sveikiname trenerį ir žaidėjus.

https://www.dropbox.com/sh/z0unhfnbe1a734z/eL0rEEpkLK#f:DSCF6792.JPG

Pirmi trys taškai

Varėnos r. pirmenybės Merkinės komandai prasidėjo gerai. Taip galima pasakyti vien dėl to, kad turime pirmus tris taškus, kuriuos per paskutines 10 rungtynių minučių visgi išplėšėme iš pajėgaus varžovo - "Gerų grindų" komandos, kuri beje, tapo 2013 m. Varėnos r. salės pirmenybių nugalėtojais. Rungtynes varžovai pradėjo šešiese (t.y. be vieno žaidėjo), bet tuo pasinaudoti mums nepavyko: kamuolys lyg užburtas skriedavo šalia virpsto. Tokiais atvejais ima galioti patarlė: neįmuši tu, įmuša tau. Taip ir atsitiko. Arūnas Sartauskas pasinaudojęs Mekrinės gynėjo nesusikalbėjimu prasimetė kauolį į priekį ir pelnė pirmąjį rungtynių įvartį. Visgi dar pirmajame kėlynyje Merkinės komanda sugebėjo atsitiesti ir išlyginamąjį įvartį po sumaišties varžovų baudos aikštelėje pelnė Vytautas Batulevičius. Antrajame kėlynyje žaidimas tapo dar labiau nenuspėjamas, tiek viena tiek kita komanda neišnaudodavo savo progų, nerealius kamuoliuis traukė abiejų komandų vartininkai. Visgi situacija ėmė keistis likus 10 min. iki rungtynių pabaigos, kai merkiniškiams pagalioau atsirišo varžovų vartai ir vieną po kito įvarčius nenugalimam varžovų vartininkui smeigė Povilas Milaševičius, Audrius Kašėta ir galiausiai po Luko perdavimo pergalę užtvirtino snaiperis Vytautas B. Maloni pergalė, nepaisant nemažo broko žaidime. Į rungtynes beminėtųjų atvyko Rolandas Zuikis, Justinas Batulevičius, Šarūnas Kirkliauskas, Aivaras Brindza, Mindaugas Černiauskas, Linas Nekrošius. Ačiū ir palaikymo komandai.

Kitose rungtynėse pergalę 3:2 prieš Atžalyną pelnė Varėnos TVM.
Kitą savaitgalį žaisime Merkinėje. Sekite informaciją.