2011 m. spalio 24 d., pirmadienis

Sezonas baigėsi...


3-0. Štai taip baigėsi paskutinės sezono rungtynės tarp Merkinės ir Prienų "Ąžuolo". Techninis pralaimėjimas svečiams už neatvykimą. Labai nevykuasi čempionato pabaiga, kuri galima sakyt, įvyko prieš 3 savaites. Nuo tada oficialių varžybų kaip ir neįvyko, visi rezultatai baigėsi techniniais skaičiais. Reziumuojant: užimta pelnyta penkta vieta, į priekį užleidžians 4 stipresnes komandas iš Alytaus ir Druskininkų ir aplenkiant 4 komandas iš Miroslavo, Birštono, Prienų ir Jiezno... Ačiū visiems už šį sezoną: žaidusiems - už prakaitą, žiūrovams už palaikymo šūksnius, žmonoms už kantrybę laukiant vyrų iš karo lauko... ačiū varėniškiams - tris sezonus gynusiems Merkinės garbę... Du rozai buvo medalingi, trečias gal ne toks sėkmingas, bet ką darysi: toks sportas... toks gyvenimas. Merkiniškiai jau pasitarė dėl kitų metų sezono ir į didžiąją sceną vėl užleis draugus iš Varėnos - Merkį, kurio potencialu abejoti neverta. Merkinei kuriam laikui liks vietiniai turnyrai ir žinoma, legionierių dalia. Artėja žiema, šildykitės artimųjų glėbyje ir stebėkite kovas Europos futbolo aikštėse, nes futbolas visgi yra puikus žaidimas.

2011 m. spalio 16 d., sekmadienis

Merkinė - Aukuras, 0-3

Sveiki,

Merkinei įskaitytas techninis pralaimėjimas rezultatu 0:3, kadangi nepavyko surinkti komandos ir atvykti į varžybas su Aukuru.

Kitą savaitgalį situacija bus kitokia ir į paskutines sezono rungtynes Merkinėje greičiausiai susirinks visi, kurie dar nori palošt gryname ore... Rungtynės su Ąžuolu beveik freindly... Iki malonaus :)

2011 m. spalio 9 d., sekmadienis

Merkinė - Miroslavas, 3:0

Sveiki,

Miroslavui įskaitytas techninis pralaimėjimas rezultatu 0:3, kadangi jiems nepavyko surinkti komandos ir atvykti į varžybas.

Merkinė po šių neįvykusių varžybų turi 22 taškus bei užima 5 vietą. čempionate Vis dar yra galimybė pasidabinti bronzos medaliais, tačiau tam reikia pergalių, taip pat Vilkmergės ir Arnikos nesėkmių.