2009 m. kovo 31 d., antradienis

Merkinė - Briuselis - Paryžius

Kadangi vienas juodasis metraštininkas negalėjo vykti į Paryžą, lauksim kito įspūdžių gaudytojo komentarų grįžus, tikėkimės, iš pergalės "Eurotripo".
O kol kas naujausios žinios:

2009 - 03 - 31. Dzūkų "mobas" šiandien, po Briuselio sustojimo, atvyko į Prancūzijos sostinę, įsikūrė viešbutyje ir pradeda praktinę vietinių gėrybių, grožybių degustaciją. Ketinama išsimaudyti Senoje, nes ten pavasaris, kitaip nei Lietuvoj, ne naujiena ir ne sensacija.
Dienos P.S. - Ramo balsas buvo prikimęs, bet laimingas :)
2009-04-01. Match day. Po pirmosios dienos Paryžiun šįryt Dzūkų "mobo" nariai atsikėlė stebėtinai žvalūs. Padarę rytinę mankštą (kambarys-wc-kambarys), atsidarė po skardinę kavos/arbatos, suvalgė vietinių varlių ir sraigių pašteto. Pradedama dėliotis atributika, skalaujamos gerklės ir repetuojami šūkiai, sakomos uždegančios kalbos, derinamas planas, kaip vakare su 200 - 300 žmonių pajėgomis perrėkti 79 802 prancūzus ir vieną lenką(stadiono darbinyką).
Dienos P.S. - Brynza daro veido makiažą pagal popiuliarią nūdienos prancūzaičių madą stiliumi - geltona, žalia, raudona.
2009_04-02. "O, kad tai būtų tik slogus sapnas" - susimastė ne vienas Dzūkų "mobo" narys, pramerkęs akis prie "Stade de France" stadiono esančio viešbučio kambaryje. Buvo ir rėkiama, ir špigos laikomos, ir futbolo dievams aukojama, tačiau Riberiauskų Frenkis nuo Lebleble kaimo vistiek įmušė. Kaip paskutinė galimybė atsigriebti už pralaimėjimą buvo svarstoma žaisti "trečią kėlinį", bet 79 802 prancūzai ir vienas lenkas(stadiono darbinykas) Pedrui (aka football hooligan) pasirodė šiek tiek per didelė armija ir jo draugai su tuo sutiko.
Po truputį dedama manta keliui atgal, kai kurie karštligiškai ieško lauktuvių.
Dienos P.S. Defas draugams prieš kelionę namop visgi siūlo nusipirkti vietinio šokolado.

2009 m. kovo 30 d., pirmadienis

Kaunas / 2008 03 28

Ačiū ačiū Deivi, va ta proga įmetam keletą visai smagių momentų iš kelionės į Kauną...

Mindės straipsnis futbolo žurnale "Įvartis"



Sveiki,

Naujausiame futbolo žurnalo "Įvartis" numeryje galime rasti Mindės straipsnį apie himnus. Priminsiu, jog yra ir knyga šia tema.

Skaitom, domimės ir džiaugiamės.

FK "Merkinė" skaitovų klubo "Ačkarikas" nariai



2009 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Dėl 2 procentų

Būtų labai šaunu, jeigu visi prisidėtumėm prie FK Merkinės "banko" pervesdami į jį du procentus...
Forma adresu http://deklaravimas.vmi.lt/Forms/FileDownload.aspx?file=17

Mokestinis laikotarpis 2008 m.
Sąskaitos numeris: LT67 7300 0100 9752 6918.
Įmonės kodas: 300610782.
16 punkte reikia pažymėti 2,00 proc.
parašas...
Kur nereikia žymėti - nieko nežymite...
Įdedate į voką, užklijuojate ir pasirašote voko kitoje pusėje per sudūrimą.
Siunčiate: "Alytaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija" Pulko g. 14, LT-62133, ALYTUS

Ačiū už dėmesį.

2009 m. kovo 25 d., trečiadienis

Vėlykoms į tėviškę parvežkime pergalių (Vilnius_Kaunas_Paryžius)

Sveiki,
Kaip matote, balandžio mėnesį turėsime itin intensyvų varžybų grafiką ir dar keletą galimybių pasiekti pirmąsias pergales. Žymėkite kalendoriuose futbolo dienas ir kaupkite jėgas.

O kovo pabaiga lems, ar Lietuvos rinktinei pavyks įveikti grėsminguosius prancūzus. Į varžybas Kaune, kaip žadama, iš Merkinės atvyks visas autobusas senosios gvardijos sirgalių, iš Vilniaus -dar saujelė savų. Kaip jau tapo įprasta, dzūkų mobas ruošia pajėgas ir išvykai į Prancūziją - lauksime įspūdžių ir, aišku, paryžietiškų lauktuvių (sūrio, vyno, pavasario).

Tvarkaraštis:
Balandžio 4 d. ( šeštadienis)

18.30 GB United-Merkinė
19.15 Olimpas-Merkinė

Balandžio 5 d. ( sekmadienis)
14.00 Setas – Merkinė
14.45 Gelgaudiškis-Merkinė

Balandžio mėn. 11 d. (šeštadienis)
14.00 Merkinė- Žaibai
14.45 Merkinė – Troja
17.45 Merkinė – Trivartis

P.s. Deivis ir Defas laukia galutinių įnašų (būkit biedni, bet garbingi - ačiū).

2009 m. kovo 23 d., pirmadienis

FK Merkinės video

Keletas visai vykusių kadrų iš paskutinių FK Merkinės kovų SFL'e. Ačiū operatoriui Kęstučiui. 

"Da skolka že možna pet pesen pra veter..."

2009 m. kovo 16 d., pirmadienis

Varžybų laukimo akimirkos

Ech, senokai buvom susirinkę smagiam žaismui, bičiuliai! Jau šį sekmadienį vėl galėsim pasimatyti, pabendrauti, pasijuokti, tinkamai apšilti ir nusiteikti laukiančioms kovoms. „Umbro“ taurė artėja prie pabaigos, liko 9 varžybos. Atrodo, nors ir pavėluotai, išsikėlėme tikslą iškovoti ne mažiau kaip 5 pergales. Linčius šiam tikslui suteikė ir materialų pagrindą – sezono uždarymo puotą boulinge.
Susibursime ir vėl nesitreniravę (tik Ramas, Aivaras ir Mini me kartu sportuoja FC „Troja“ treniruotėse). Tačiau tai dabar ne taip svarbu, nes nuolat žaidžiame be išankstinio pasirengimo, tiesiog iškart, kaip vaikystėje, spontaniškai susirinkę po pamokų. Visgi tai ir yra mūsų jėga – išeiti ir kovoti, kiek jėgos ir gebėjimai leidžia. Pabandykim ir šįkart, tik dar stipriau.
Būsimų varžovų galimybių neverta nagrinėti, nes D lygoje, gal išskyrus tik ne į temą čia patekusią FC „Troją“, visi lygūs ir turintys vienodas galimybes laimėti.
Sukelkim pirmiesiems varžovams katastrofą, o antriesiems audrą nuosavame kieme.
Nebūkit patinę dėl šeštadienio, nepramiegokit, nesumaišykit transporto priemonių, neprisimąstykit kvailų pasiteisinimų ir kaip tikri „žodžio“ žmonės susirinkite 13:20, nes turėsime apie ką pakalbėti.

Tebūnie zacyrka ir poliauka!
Kovo 22 d. ( sekmadienis)
14.00 Merkinė-Katastrofa
14.45 Merkinė-Kiemas Audra
Visi kviečiami aktyviai dalyvauti.

2009 m. kovo 2 d., pirmadienis

„Umbro“ taurėje – nesibaigiantys FK „Merkinė“ pralaimėjimai

Praėjusį šeštadienį FK „Merkinė“ pradėjo „Umbro“ taurės D grupės kovas. Pirmieji varžovai, su kuriais susidūrėme – FK „Forum-Cinemas“, FK „Arpas-Paberžė“.
Deja, pralaimėjome abejoms ekipoms, praleidome net 10 ir tik Jono dėka pelnėme 2 paguodos įvarčius.
Liūdna buvo ne tik dėl to. Nustebino ir mažas atėjusiųjų skaičius - be Artūro ir Jono žaidė tik 6 etniniai merkiniškiai. Be to, net ir žinant, jog komanda nesitreniruoja ir susitinka tik varžybose, pastebimas didelis žaidybinis nestabilumas, kai prieš stiprius varžovus sulošiama puikiai, o silpnesnius – tragiškai.
Sudėtinga išskirti geriausius žaidėjus, kai esi triuškinamas. Tačiau norėtųsi padėkoti Linčiui už tai, kad gelbėdamas komandą stojo ant vartų, Artūrui, kuris rodo pavydėtiną norą kovoti iš paskutiniųjų, Jonui, nuolat mušančiam įvarčius, Mindėms, Aivarui, Ramui, Lapelei, jog atėjo.
Liko 9 varžybos. Reikia pasikeitimų. Kelsim tikslus. Rinksim kapitoną. Skirsim trenerį. Kviesim praeities čempionus. Nubrėšim aiškią taktiką. Motyvuosim pažangiausius ir geriausius. Darysim tai, kas nebuvo padaryta. Idant pergalės ateitų. Ir tiesiog nebūtų gėda.
Laukia svarbiausios varžybos FK „Merkinė“ vyrų komandos gyvavimo istorijoje. Sužaiskim, kaip iš tiesų mokam.

Sveikinimai mažiesiems kolegoms, pasiekus dar vieną pergalę. Jūs mūsų viltis ir pasididžiavimas. Pagarba nenuilstantiems treneriams – Robkei ir Mindei.

Iki, bičiuliai

Sveikinam brolius Černiauskus!

FK "Merkinė" pasižymi aktyvumu ne tik aikštelėje bet ir už jos ribų.
Mindaugas ir Vytas pateikė jaunųjų merkinės futbolistų nuotrauką kanalo "Sport 1" organizuotam konkursui ir laimėjo pagrindinį prizą.

Daugiau info šioje nuorodoje: http://www.sport1.lt/blog/?p=2259

Sveikinimai!

Pergalė


2009 kovo 1 d. draugiškas rungtynes su Alytaus sporto mokyklos 2000 m. gimusių vaikų komanda sužaidė FK Merkinė mažiausieji, kurių pagrindą sudaro 1999 m. gimę vaikai. Rodydami pavyzdį vyresniesiems, nepaisant dviejų pagrindinių puolėjų ligos (Medas ir Ignas), Merkinės vaikai nugalėjo rezultatu 9:3.
Akivaizdus komandos lyderis buvo Elvinas, kuris pelnė net 5 įvarčius. Jam puolime puikiai talkino Kristupas (vienas įvartis) ir Dovydas (trys įvarčiai). Gynyboje kietai pasirodė Vytukas, Lukas, Žygimantas bei debiutavęs Airidas. Vartuose patikimai stovėjo Arnas. Dėkojame gerb. alytiškių treneriui P. Simanavičiui už pakvietimą. Komandą į rungtynes lydėjo Robertas ir Mindaugas
.